Vil du være lykkelig én dag, drikk deg full. Vil du være lykkelig en uke,
slakt en gris. Vil du være lykkelig et år, gift deg. Vil du være lykkelig resten av livet, anlegg en hage.
- Kinesisk ordtak

tirsdag 4. juli 2017

 
Så var det plutselig juli....
 
 
Warszawska Nike klatrer i Maidens blush og er tilsynelatende lite opptatt av mangel på regn. Her har det ikke regnet på evigheter. Trenger virkelig litt nedbør her. Blåsten som har vart hele juni har heller ikke gjort saken bedre.
 
 

 
Hønene er også plaget av vind, de gjemmer seg under høne huset hele dagen. Kommer frem når jeg kommer med noe godt.

 
Jeg har ikke mye til over for gult. Men dette kongelyset, en eller annen verbuscum type, dukket opp av seg selv for et par år siden. Nå klarer jeg ikke kvitte meg med alle plantene som dukker opp. De skaper fin kontrast i bedene med sine høye spir. Dessuten er den varme gulfargen ikke så verst.

 
New dawn synes jeg er en flott klatrerose. Selv om den drukner i en summer snow clematis dukker det opp blomster her og der.
 
Hagen blir bare bedre og bedre. Flere bed kommer til, og håpet er å bare ha gressganger til slutt.
 Men Rom ble ikke bygget på èn dag, som vi liker å si. Litt av sjarmen er jo nettopp å hele tiden legge planer, og en hage blir vel aldri helt ferdig?
Det blir i hvert fall ikke min. Ha en super  kveld!

4 kommentarer:

 1. Ja, det er knase tørt her også, og den evige vinden har ikke gjort det noe bedre, nei. Ikke er det meldt om regn heller bortsett fra 5 mm på lørdag. Det monner ikke så veldig akkurat...
  Nydelig Maidens Blush! Den dufter så godt.
  Rom ble ikke bygget på en dag nei, og det er godt å ha litt å gjøre i hagen :)
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Hei Sara Kristina. Det er tørt, og med den vinden blir det enda verre. Meldt regn frem mot helgen. I hagen må en ha masse tålmodighet, men det er godt å ha litt å holde på med. Ønsker deg en fin dag.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
 3. Nei, en blir aldri ferdig i hagen, heldigvis:). Flott blåfarge på klematisen. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 4. Hei!
  Tida går så himla fort. Juli alt. Her det også veldig tørt nå. Jeg klarer heller ikke å kaste eller fjerne planter, men i går kasta jeg noen frøplanter. Det går ikke å ta vare på alt som spirer. Sier jeg til meg selv.
  God julinatt! Anne

  SvarSlett