Vil du være lykkelig én dag, drikk deg full. Vil du være lykkelig en uke,
slakt en gris. Vil du være lykkelig et år, gift deg. Vil du være lykkelig resten av livet, anlegg en hage.
- Kinesisk ordtak

søndag 11. juni 2017


Under syrinen i ene hjørnet av hagen har jeg laget et sted som skal være så rotete at pinnsvinene trives. Det må jeg ha lykkes med for det viser seg at her har et par stykker overvintret.

Jeg hogger opp gamle juletrær, kvister fra hagen osv og legger i en haug, og vipps har man et fint hus til pinnsvinene.


Her er den ene. Møter den nesten hver kveld i hagen. virkelig en koselig beboer. Håper bare den har vett på å holde seg unna veien. Hører robotgressklippere også er en trussel. Det er det heldigvis ikke så mange av her. Selvfølgelig bruker vi heller aldri kjemiske midler i hagen. ♡


Snart en ny uke, og den ser ut til å føre med seg mye sol. Nyt den!

6 kommentarer:

 1. Så koselig da! jeg prøvde jeg også med et sånt rotehjørnet, men det er bare hundre meter til jernbanelinjen, og der hiver alle som bor der, hageavfallet over gjerdet. Så der bor pinnsvinene fint.
  Men de kommer og drikker i dammen:)
  Godt med en soluke. Flott bilde av pinnsvinet!
  Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Vi har ønsket oss pinnsvin i mange år. Skulle så gjerne hatt dem ruslende rundt. Her er det rotehjørner og kvisthauger i hopetall. Og ikke en vei rett utenfor. Kanskje vi skal prøve pinnsvinhjelpen?
  God natt! Anne

  SvarSlett
 3. Jeg ønsker meg også pinnsvin, og kontaktet pinnsvinhjelpen. Antagelig kom de frem til at jeg bodde for tett på hovedveien, så jeg hørte ikke moe mer fra de. De er så søte, og du er så heldig!

  SvarSlett
 4. Nei så priveligert å ha pinnsvin i hagen. De er jo bare sååå søte. Vi har bare alle naboens katter her i gamlehuset, for vi har åpen kattedør inn til tørrforet til egne husdyr. Kanskje derfor vi ikke har pinnsvin i hagen? Min onkel hadde en pinnsvinfamilie i hagen sin i alle år. De huffet og puffet rundt hekker og bed og var ikke redd for mennesker i det hele tatt. Får se om det dukker opp noen venner med piggsveis i nyehage etterhvert.

  SvarSlett
 5. Hei. Heldig er du som har pinnsvin i hagen. Ønsker deg en fin dag.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
 6. Så herlig og omtenksomt at du legger til rette for de!

  SvarSlett