Vil du være lykkelig én dag, drikk deg full. Vil du være lykkelig en uke,
slakt en gris. Vil du være lykkelig et år, gift deg. Vil du være lykkelig resten av livet, anlegg en hage.
- Kinesisk ordtak

søndag 1. mai 2016

 
Tenk at det allerede er Mai.
 
Har vært stille her på bloggen en stund. Det er en kombinasjon av liten tid, og at det rett og slett ikke har skjedd så mye i hagen. Uvanlig kald vår, men nå kan det virke som det er i ferd med å snu. Så et værvarsel i stad som lovte 20 grader neste helg. Vi tar så gjerne i mot.
 
 
 
 

 
 Mannen jobber på spreng med å få ferdig hønseriet. Det viste seg å bli en større affære enn hva vi planla til å begynne med. Men jeg tror det blir veldig bra. :-)


 Må ha med litt hønebilder. Ungene synes det er så gøy at hønene kommer løpende når vi roper på de. Den hvite og den brune er dverg kochin, den grå er leghorn og de to svarte er silkehøns.Litt blomster er i hagen, selv om det ikke er mange. Ruteliljene er i ferd med å bli veldig fine. De botaniske tulipanene er vakrest i knopp. Pelargoniene har startet herdigen. Mye bæring i de kommende dager. Men det er det verdt.

3 kommentarer:

 1. Så søte høner! De ser nesten ut som små kunstverk :)
  Ja, endelig er det meldt om varme! Det er jammen på tide...

  SvarSlett
 2. Hei!
  Håper virkelig på varme nå. Har på meg lag på lag med klær.
  Skjønner godt at ungene synes det spennende med høner. Deilig at det begynner å blomstre i hagen. Ruteliljene er i startgropa her også. De er små mirakler. Det er så fint at de sår seg og dukker opp rundt omkring. Vakker 'Persian Pearl'? og nydelig pelargon.
  God kveld! Anne

  SvarSlett
 3. Så herlige bilder . Kan tenke meg barna koser seg med hønene når de kommer.
  Nyt kvelden .
  Klem Christina

  SvarSlett