Vil du være lykkelig én dag, drikk deg full. Vil du være lykkelig en uke,
slakt en gris. Vil du være lykkelig et år, gift deg. Vil du være lykkelig resten av livet, anlegg en hage.
- Kinesisk ordtak

torsdag 19. mai 2016

Nå når vi har bikket 17 mai, føler jeg at det er litt sommer, jeg. Løvetannen har fullstendig overtaket på gressplenen og skinner gult. Litt vakkert er det jo, og det gir definitivt sommerstemning.
 
 
 
 Allium er veldig fascinerende når den slår ut. Pussig...


Fjellfokken er trofast som alltid. Jeg er veldig glad i denne stauden. Den lukter så utrolig godt, og blomstrer hele sommeren gjennom.


Løytnanshjerte i ferd med å slå ut. Jeg undervurderte den i fjor og mente den var liten og puslete, men det ble ganske svær etter hvert. Synes den hvite er vakrest.

 
Den nye høna vår, "Dora". Hun legger så trofast et egg om dagen.

I morgen melder de regn, og det skal bli veldig godt for hagen. Den er så tørr atte. Håper det kommer masse, og at sommeren kommer tilbake. God helg!

2 kommentarer:

  1. Hei!
    Allium er veldig fascinerende. Nå er det rett før det skjer noe her også. Løvetann, det er masser. Håper virkelig at det kommer mye regn. Hagen og omgivelsene trenger det.
    God kveld! Anne

    SvarSlett
  2. Løvetann er en pest og en plage, men det er jo vakkert med alle solene som står i veikanten. Allium plantet jeg for første gang i fjor, og de står med store knopper nå. Gleder meg :)

    SvarSlett