Vil du være lykkelig én dag, drikk deg full. Vil du være lykkelig en uke,
slakt en gris. Vil du være lykkelig et år, gift deg. Vil du være lykkelig resten av livet, anlegg en hage.
- Kinesisk ordtak

tirsdag 16. juni 2015

Jeg er så betatt av Geranium om dagen. De har så vakre blomster, herlig bladverk, og en enorm voksevilje. Jeg har ikke vært flink å ta vare på navnene på disse. De er høyst ordinære og ikke akkurat samler verdi på, men for meg er de uvurdelige skatter. Akkurat som alle andre planter i hagen. :-D


Denne aner jeg ikke navnet på. Den vokser seg relativt høy, for å "flate" ut. Veldig vakre blomster.
Dette må være en "Johnsons Blue"
 Mens denne tror jeg kan være "Rozanne" De er ganske like, men litt forskjellige blader og farge.Denne bruker jeg foran en klatrerose. Aner heller ikke navnet på, men den lukter utrolig godt av bladene. Også er den vintergrønn. Nesten litt for villig. Men jeg er veldig glad i den.
2 kommentarer:

 1. Geranium er vel omtrent den eneste planteslekten jeg IKKE har hatt dilla på. Vet ikke helt hvorfor, for jeg synes jo de er fine. Men jeg har et ankepunkt mot de, og det er at de sprer seg hakket for mye ;))
  Rozanne kjøpte jeg i fjor, og har en hvit stor og høy uten navn, en phaum, og en renardii. Kjenner du til de? De har så vakre blader :)

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 2. Nå er ikke jeg helt inne i alle disse navnene. Men Phaeum er vel en type Brunstorkenebb? Den har jeg med hvite blomster. Veldig vakker,

  Renardii kjenner jeg lite til. Veldig spesielle blader, ja. :-)

  Jeg må si jeg blir sjarmert av planter som har mye vilje. ;-)

  SvarSlett