Vil du være lykkelig én dag, drikk deg full. Vil du være lykkelig en uke,
slakt en gris. Vil du være lykkelig et år, gift deg. Vil du være lykkelig resten av livet, anlegg en hage.
- Kinesisk ordtak

fredag 14. april 2017

 
Så var det plutselig langfredag. Her snør det i dag, og med 2 garder ute er det ikke særlig fristende å gjøre noe annet enn å sitte inne og glane på tv og bare slappe av.
 

Har vært en liten fotorunde i hagen. Brahmisene er ikke spesielt fornøyd med været de heller. De lengter nok etter vårsolen de også.


Julerosene er ikke fullt så opptatt av hva slags vær de blomstrer i. Helt utrolig at de vakre blomstene som ser tilsynelatende skjøre ut trives nå.


Lungeurten, Pulmonaria officinalis, har nettopp begynt å blomstre. Jeg er så glad i denne. Humlene er også veldig store fan. Vet det finnes en hvit variant som jeg gjerne skulle hatt.

 
Monty er med å passer på at alt går riktig for seg.

 
Fuglene er helt ville i dag. De er overalt og leter etter reirmateriale. De rydder skikkelig opp i blomsterbedene, og tar med seg de gamle staudene. Nå som det har blitt så kaldt igjen, passer jeg på å fore de slik at det ikke går ut over egg og unger.
 
Ha en kjempefin påske!

3 kommentarer:

 1. Ja, det er ikke vårvær her heller med snøbyger og fire grader...
  Vakre høner! Her har jeg sett dompapen i dag, og den kommer alltid når det kommer snø...
  Forer fuglene her også, for insekter er det dårlig med. Må jo passe på de :)

  God påske!

  SvarSlett
 2. Hei. idag har det vært fint vær her. I sola vel å merke, i skyggen er det iskaldt. Har meldt snø her også. uff. Ønsker deg fortsatt en fin langfredag.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
 3. Hei1
  Her fores det. Gro har servert i tre omganger i dag. I formiddag var det et yrende fugleliv. Så hørte jeg en nesten eksplosjonslyd utenfor. Noe som traff veggen. Neste øyeblikk satt den en falk (?) i epletreet. Det var så stille ute.
  Nå er det flere -grader ute. Håper at alt går bra i veksthuset i natt.
  God natt! Anne

  SvarSlett