Vil du være lykkelig én dag, drikk deg full. Vil du være lykkelig en uke,
slakt en gris. Vil du være lykkelig et år, gift deg. Vil du være lykkelig resten av livet, anlegg en hage.
- Kinesisk ordtak

søndag 1. januar 2017

 
Endelig skriver vi 2017. De første blodbeger frøene er i jorden og koser seg på baderomsgulvet.
 

                              Julen skal begynne å ryddes ut av huset i dag, og det blir deilig.


Hønene ble så redde i natt stakkar. De skjønte ikke vitsen med fyrverkeri i det hele tatt. Litt trøst og kos hjalp veldig. :-)


I går så jeg at de første vår irisene er på god fart oppover. Herlig å se at det er liv nede i der. Nå håper jeg at resten av vinteren blir forholdsvis mild og tørr. Det er jo lov å håpe!

Godt nytt år!

4 kommentarer:

 1. Julen skulle ryddes bort her også i dag var planen, men her har vi fått snev av influensa. Så flott at du har sådd blodbeger allerede! Det var tidlig! Huff ja,fyrverkeri er meningsløst. Stakkars dyr ute i skogen... Her satte vi på en film på tv for kattene om fugler og ekorn. Da ble de så opptatt at de ikke merket noe :)

  Godt nytt år!

  SvarSlett
 2. Hei.Jeg håper også på en mild vinter. Her begynner det å spire. Det har vært en mild vinter til nå. Ønsker deg et godt nyttår.

  SvarSlett
 3. Hei!
  Det er deilig at frøsesongen har startet. Sådde en ny ladning med kjempeverbena i går. De står ute. Tenkte å forsøke blodbeger. Har en god del med egne frø. Håper de er bedre enn kjøpte for de har jeg ikke hatt særlig hell med.
  Nydelige bilder.
  Stakkars dyr som må være ute. Det er galskap med mengden som blir skutt opp.
  Det skal bli så himla deilig med lysere tider
  Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 4. Riktig godt nytt hageår til deg! Det har vært en sann fryd å besøke deg gjennom fjoråret. Bildene dine er bare helt nydelige. Gleder meg til å hilse på fremover. Ja, nå er det spirer å ane. Skal bli skjønt med en ny vår.
  Alt godt, Jannicke

  SvarSlett