Vil du være lykkelig én dag, drikk deg full. Vil du være lykkelig en uke,
slakt en gris. Vil du være lykkelig et år, gift deg. Vil du være lykkelig resten av livet, anlegg en hage.
- Kinesisk ordtak

torsdag 7. april 2016

Litt vårbilder fra hagen. Blir mange krokuser, mest av de. :-)

 
 Liker godt fargen på denne. Jeg synes krokus nesten er vakrest når den er lukket.

 
 Denne fargen liker jeg veldig godt.


De blå irisene er snart ferdig, nå kommer de lilla. De er enda vakrere.


 
Også den kjære flekklungeurten. Denne kommer fra barndomshjemmet mitt, så den betyr ekstra mye for meg. Jeg synes de er så utrolig søte. I fjor kom det ingen blomster før rådyrene rakk å spise opp alt. Men;
 
Nå er gjerdet ferdig rundt hele tomta!
 
Prosjektet er 100% vellykket. Ingen rådyr i hagen lenger. Har faktisk begynt å tenke på hvilke tulipan løker som skal settes til høsten. ;-)

3 kommentarer:

 1. Jeg synes også at krokus er så vakre når de er lukket, og spesielt de stripete. Gratulerer med nytt gjerde! Må være deilig å slippe de firbente udyrene ;)
  Bank i bordet, jeg har ikke vært plaget av de her enda de noen ganger går på veien rett ved siden av. Vi har plantet thuja på tre sider og kanskje de føler seg fanget. Ikke vet jeg, men er glad de ikke spiser noe i hagen.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Våren er vakker. Liker også veldig godt når krokus er lukket. Jeg er veldig svak for knopper.
  Nå tror jeg har funnet navnet på tulipanen som du spurte om. Tulipa 'Recreado'. Google den og se om det kan være den. Jeg synes den ligner veldig. Han som hadde den i hagen i våres, mener at det må være den. De har så mange at det er vanskelig å huske. I hvert fall den er vakker.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 3. Nydelig vårblomstring hos deg. Ekstra stas med lungeurt fra barndomshjemmet. Så glad på dine vegne at rådyrsprosjektet var vellykket! Da er du spart for utrolig mye. Nyyyyt!
  Jannicke

  SvarSlett