Vil du være lykkelig én dag, drikk deg full. Vil du være lykkelig en uke,
slakt en gris. Vil du være lykkelig et år, gift deg. Vil du være lykkelig resten av livet, anlegg en hage.
- Kinesisk ordtak

onsdag 17. februar 2016

I dag drømmer jeg meg helt bort i Revebjeller. I fjor var det bare et par stykker som rakk å blomstre, rett og slett fordi jeg forkultiverte de. Disse frøsådde seg ganske heftig, så i år håper jeg på mange, mange. Dessuten skal jeg så enda fler.


 De hvite revebjellene syes jeg går godt med det aller meste av andre blomster. Nå har jeg mye lilla, hvit og lilla er mine øyne en perfekt kombinasjon.


Disse revebjellene er ikke prakteksempler stakkars, men håper jeg kan vise noen skikkelig flotte om noen måneder. 

Revebjellene er superenkle å så. Ikke noe hokus pokus i det hele tatt. De liker seg visstnok bedre i sandjord, men hos meg har jeg bare leire å tilby. 
En av de største fordelene slik jeg ser det, er at de frøsår seg litt overalt hvilket er en kvalitet jeg elsker hos plantene mine. 
Humlene er også kjempefan av revebjeller. 

6 kommentarer:

 1. Så vakre bilder som minner på vi går vår og sommer i møte! Bildet du har i headingen på bloggen er inner- tier. Virkelig et bilde til å bli glad av! Hilsen fra Birte som ønsker deg en fin uke

  SvarSlett
 2. Helt enig med deg! Her er det også veldig mye leire, men likevel sprer de seg om ugress. Et år måtte jeg klippe de ned helt for å unngå at for mange av de sådde seg. Likevel kom de mange steder likevel :)

  SvarSlett
 3. Ja, takk til revebjeller. Her frøsår de seg og jeg sår dem. Det beste med planter som frøsår seg, er at de ofte finner mye finere plass enn hva jeg har tenkt ut. Skulle de plassere seg feil, er det bare å fjerne dem. Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant. Akkurat det med selvsåingen som er så fint. :-)

   Slett