Vil du være lykkelig én dag, drikk deg full. Vil du være lykkelig en uke,
slakt en gris. Vil du være lykkelig et år, gift deg. Vil du være lykkelig resten av livet, anlegg en hage.
- Kinesisk ordtak

tirsdag 29. desember 2015

 
Så fikk vi endelig litt snø. Snøen lyser så fint opp på denne tiden av året når det er så mørkt så mørkt.
 
 
 Flott å kunne ta bilder av sovende planter under snø, mens på baderommet har blodbegerplantene begynt å spire og setter startskuddet for hageåret 2016. Dette skal bli et herlig hageår, med mange planer for hagen, besøk til andre hager osv.


Jeg er dog litt bekymret for fuglene. Synes det er veldig få av de. Jeg håper grunnen er at noen naboene har en mye mer fristende meny enn meg. Til og med skjærene og duene har holdt seg unna de siste dagene. Veldig merkelig.Fant til slutt noen spurver oppe i syrinen.


                                 Benytter muligheten å ønske alle et fantastisk godt nytt år!!!!!!

6 kommentarer:

 1. Hei!
  Nydelige bilder av hagen i vinterhvile. Det er så godt å tenke på at snart begynner den å våkne. Her det også sånn at fuglene er borte, men så er de her igjen. I dag var det innmari mange.
  Godt nytt år til deg og lykke til med alle hageplanene! Anne

  SvarSlett
 2. Så flott at du har fått blodbeger til å spire! Jeg pleier å så frø av de på denne tiden, men skal for en gangs skyld vente litt. Det blir så lang tid å ha de inne synes jeg, så nå venter jeg så lenge jeg klarer ;)

  Godt nytt hageår!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, blir lenge å ha de inne. Men de er jo så treige. Dessuten har jeg planlagt en tidlig og varm vår. ;-)

   Slett
 3. Ja, det er deilig med det lille melislaget med snø som skaper lys og ro i hagen mens den hviler. Snart er vi klare for nye hagedyster. Heldige du som har fått blodbegerfrøene til å spire! Jeg har gitt dem opp:)Fuglene har det med å komme og gå hos meg også, uavhengig av menyen. Ser frem til å følge deg inn i et nytt hageår med nye prosjekter og gleder.
  Jannicke

  SvarSlett