Vil du være lykkelig én dag, drikk deg full. Vil du være lykkelig en uke,
slakt en gris. Vil du være lykkelig et år, gift deg. Vil du være lykkelig resten av livet, anlegg en hage.
- Kinesisk ordtak

fredag 12. august 2016

Rakk og ta noen bilder i dag før regnet bøtter ned igjen. Jaja, slipper å vanne i hvert fall.
 
En veldig hyggelig fotovenninne var innom her i går. Hun hadde med seg litt planter. Jeg fikk en hetsemynte,Monarda didyma og en høstanemone, Anemone hupehensis. Se fargen på den hestemynten. Min absolutte favoritt blomsterfarge.
 
 
 
Høstanemonen har jeg også ønsket meg lenge, så hun traff mitt i blink.


Jeg er ikke så glad i Dahlia, eller det vil si, jeg har ikke funnet de riktige for meg helt ennå. Men på impuls ble denne kjøpt i vinter. Og den skal få bli med videre, for jeg synes den var skikkelig fin. Veldig spesiell farge. Dessverre husker jeg ikke navnet på den. Kanskje like greit, for jeg er ganske sikker på det ikke var denne jeg bestilte.


Her er Storhjortetrøst, Eupatorium fistulosum ’Bartered Bride’ sammen med kjempe verbena, Verbena bonariensis.

Nå planlegges neste år. I går gikk jeg bananas i løk avdelingen på nettet, og til neste vår blir det til og med tulipaner her. Gleder meg!

Ha en strålende helg!

5 kommentarer:

 1. Ja,det bøtter ned her også nå. Nå håper jeg på bedre vær fremover.
  Så heldig du er som fikk så fine planter! Monarda er skikkelig fine og det samme med høstanemoner. Planlegging må til :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så vakkert dette er. Hestemynte har jeg for første gang i år. Den vil nok ikke blomstre i år, men da har jeg noe til gode. Her regner det horisontalt nå. Det er heldigvis meldt fint vær i helga.
  God hagehelg! Anne

  SvarSlett
 3. Fint med lilla i hagen. Jeg syns fargen på georginen din var veldig fin. Ha en fortsatt fin helg, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 4. Hei! Koselig bilde av Blåmeisen:) Hestemynte er en favoritt her også. Min lilla hestemynte heter Torunn. Har også en rød som er utrolig populær til sommerfuglene.
  Dahlia har jeg sluttet med, i fjor faktisk. Jeg har nok mere og mere en staudehage. Takk for titten i hagen din! Kule høner!
  Fin helg til deg:-)

  SvarSlett
 5. Så herlig med rause venner som vet hva du liker. Hestemynte er blitt en ny favoritt hos meg. Har de rufsete og litt rampete bustehodene i flere farger. Den du fikk var veldig fin. Godt å høre at du begynner å få sans for Dahlia. Bare vent, snart blir det flere:)
  Jannicke

  SvarSlett